dinsdag 30 augustus 2011

pastelkleurtjes

Vandaag kaartje afgemaakt in pasteltintjes.

Stempeltje zomaar in de uitverkoop tegen gekomen.... ik vind het een leukje! Ingekleurd met derwents. Onderin de cirkel gras gemaakt met de gras-mal van Cheery Lynn. Blauwe achtergrond gebruikt voor de lucht en groen voor t gras.

Lintjes erachter en wat  bloemetjes erbij. Prachtige opengewerkte blaadjes gebruikt van Marianne Design. Stickertje van mn dochter gepikt, vond m er wel geinig bij :)


Ik heb het kaartje ingezet voor de volgende challenges:

dinsdag 23 augustus 2011

cardstock only

Geinspireerd door de "cardstock only" kaarten uit het juli/ augustus nummer van het blad "Cards only", heb ik deze versie gemaakt mbv craftpapier.

Weer het stempeltje gebruikt van Magnolia, blijft leuk! Ge-emboste stroken gebruikt: bolletjes, bloemen en voor de achterkant een boom. Verder helemaal opgeleukt met allerlei bloemetjes. Het grasrandje en de vlinders gemaakt met mn nieuwe doilies van Cheery Lynn. Op de beurs in Den Bosch ook nog wat nieuwe gescoord: de blaadjes, grote bloem links en het vogeltje op de tak (van Marianne Design). Gelijk gebruikt natuurlijk..... Vogeltje is ook ge-embosd, dit heb ik samen met de vlinders nog wat geaccentueerd met glitter.

Al met al een leuke kaart vind ik zelf, geeft een leuk effect dat "cardstock only".
Foto's moest ik binnen maken: regen, regen, regen! Zou niet moeten mogen in augustus! Als de zon nog gaat schijnen, zal ik ze vervangen door buiten foto's :)

Eerste kaartje klaar

Voor de 66e verjaardag van mijn moeder heb ik zelf een kaartje in elkaar geknutseld. Op de voorkant heb ik bloemen geknipt uit stof. Moet nog even uitzoeken hoe dit mbv een pons kan, zelf knippen is niet handig bij zulke dunne stofjes. Meer bloemen geeft denk ik een nog leuker effect.
Rand geborduurd mbv de Sew-easy, tips voor handig gebruik zijn welkom! Ik krijg de gaatjes er niet goed in, de puntjes buigen wat om bij mij waardoor hij niet goed scherp meer is. Heb het matje van de Coluzzle gebruikt, ging nog niet helemaal zoals het, volgens mij, zou moeten...

Aan de binnenkant heb ik het stempeltje van Magnolia gebruikt die we gekregen hebben op het Magnolia-event van mei '11. Ingekleurd met Derwents, ook de terpentine gebruikt maar dat schijnt niet te hoeven op craftpapier. Gaat me steeds beter en mooier af dat kleuren, al zeg ik het zelf :)