woensdag 22 augustus 2012

Jonne 6 jaar!

Gisteren zit ik lekker op mn gemakje dit bericht te typen....krijg ineens geen foto's meer geupload. Hadden we een regionale storing van internet. Gelukkig wordt het regelmatig opgeslagen zodat niet alles verloren is gegaan :) Vandaag poging 2 haha... Afgelopen zaterdag is onze dochter 6 jaar geworden. Het was een superfeestelijke dag en ook superwarm ;) 's ochtends met z'n allen gezongen aan d'r bed, vervolgens moest ze een touw volgen die naar het "grote" kado zou leiden. Aan dit touw maak ik dan allerlei kleine dingetjes vast. Vinden ze geweldig!
's Morgens hebben we het kinderfeestje gedaan: kroontjes knutselen en er kwamen 2 meiden dansen met ze. Was helemaal geweldig! 's middags kwam de andere visite, wat ook supergezellig was. Ze is weer gruwelijk verwend, heel veel leuke kadootjes gekregen, ze kan er weer even tegen! Natuurlijk had ik voor haar een kaart gemaakt waarvan ik vooraf al dacht dat ze dit wel geweldig zou vinden.... Het zijn helemaal haar kleurtjes ;)






Het stempeltje is van LOTV: Rose's Bike Ride. De bloemenstans is van Memory Box, grasstans en vlindertje van Cheery Lynn, hekje en heart swirl van Magnolia, libelle van de Action en 2 embossmallen van Boekenvoordeel geloof ik. 
Ze kreeg die dag ook nog een prachtige kaart van tante Frea, die heeft ze uitvoerig bewonderd. Vraagt ze mij ineens waar Frea mee kleurt. "Met copic-stiften kleurt ze", "Oh, dat doet ze wel mooi, ziet er veel mooier uit dan bij jou!". *slik* oke, en bedankt! Fijn hoor dat ze zo eerlijk zijn hihi.Kon er wel om lachen hoor, krijg er geen minderwaardigheidscomplex van ofzo ;)
Hier nog wat foto's van het kinderfeestje en haar traktatie voor school:





Ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden, altijd zo ontzettend leuk om de reacties te lezen! Tot gauw,
Groetjes Annika

De kaart zet ik in voor de volgende challenges:







maandag 13 augustus 2012

Jarige moeder

Hallo allemaal! Ik zie net dat mijn laatste bericht dateert van eind mei.... Schandalig! Heb in de tussentijd ook weinig/ geen blogs bezocht....mijn excuses daarvoor;) Gebrek aan inspiratie, vakantievoorbereidingen en gewoon druk met een hele hoop andere dingen. Maar nu zit de vakantie erop, we hebben genoten! Zijn 2 weken naar Toscane geweest en het was heerlijk. Eindelijk eens echt zomervakantie: geen regen en veel zon. Voorgaande jaren gingen we met de tent kamperen in Zeeland, ieder jaar hebben we slecht weer getroffen. Vorig jaar was het toppunt: al bibberend bij het kacheltje hebben we besloten voorlopig niet meer te kamperen in Nederland. En dat is uitstekend bevallen!
De kinderen zijn vandaag ook weer voor het eerst naar school gegaan. Zij hebben het erg goed naar hun zin gehad gelukkig. Vooral de oudste had geen zin in groep 6 maar kwam ontzettend enthousiast weer terug. De jongste naar groep 3, ach die hoor je nooit zo. Had ook geen enthousiaste verhalen eigenlijk, en het woordje "ik"? Ach dat wist ik al hoor!

Deze kaart heb ik voor mijn moeder gemaakt, ze werd vorige week 67 jaar. Ze houdt enorm van aardbeien, en dan vooral in het zonnetje in de tuin. Beetje geprobeerd dit in de kaart te verwerken. Het stempeltje heb ik van mijn lieve zus gekregen voor mijn verjaardag... Zo blijft het dan toch in de familie ;)


Dit is tegelijk mijn allereerste easelcard, stond nog op mijn "verlanglijstje". Versierd met wat stansjes (met dank aan mn zus) en vlindertjes van Xenos.  Het papier is van Maya, was van zichzelf al zo mooi dat ik er verder weinig aan hoefde te doen.



De afbeelding heb ik ingekleurd met mn "nieuwe" faber castell potloden. Heb gisteravond eens wat filmpjes op YouTube bekeken, jeetje wat kun je daar prachtige dingen mee! Moet duidelijk nog veel oefenen, het is een heel andere techniek waar ik me tot nu toe veel te weinig in hebt verdiept. Heb ze nu als "gewone"potloden gebruikt maar je kan er nog veel gavere effecten mee bereiken! Ik heb veel te oefenen de komende tijd!!
Heel veel groetjes en hopenlijk tot gauw,


Annika

Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
http://anythingchallenge.blogspot.nl/2012/08/challenge-73-summer-days.html
http://cardsundmore-challengeblog.blogspot.nl/2012/08/challenge-62-anything-goes.html
http://everybody-art-challenge.blogspot.nl/2012/07/201-summer.html
http://ladybugscraftsinkchallengeblog.blogspot.nl/2012/07/summer-fun.html
http://papertakeweekly.blogspot.nl/2012/08/anything-goes.html
http://tuesdaytaggers.blogspot.nl/2012/07/anything-goes-for-july.html
http://divasbydesignchallenge.blogspot.nl/2012/08/challenge-47-for-female.html
http://whimsyinspires.blogspot.nl/2012/07/challenge-49-summer-fun.html
http://movingalongwiththetimes.blogspot.co.uk/2012/08/challenge-157-summer.html
http://paper-craftingjourney.blogspot.co.uk/2012/08/anything-goes-challenge.html
http://craftycatzweeklychallenge.blogspot.nl/2012/08/challenge-145-anything-goes.html
http://thepoodlesparlour.blogspot.nl/2012/08/lets-see-those-die-cuts.html
http://wagsnwhiskersrubberstamps.blogspot.nl/2012/08/challenge-85-birthday.html
http://challengeupyourlife.blogspot.nl/2012/08/challenge-75-alles-erlaubt-everything.html
http://corrosivechallengesbyjanet.blogspot.nl/2012/08/challenge-155-they-say-its-your-birthday.html
http://dreamvalleychallenges.blogspot.nl/2012/08/challenge-38-die-cuts-and-punches.html
http://ppp-makeitmonday.blogspot.nl/2012/08/mim-102-with-digi-doodle-shop.html
http://paperprettiesblog.blogspot.nl/2012/08/paper-pretties-monday-challenge-ppmc52.html
http://www.tammyscrapincorner.com/2012/08/weekly-challenge-23-add-some-flowers.html
http://cutedaisymay.blogspot.nl/2012/08/anything-goes.html