vrijdag 27 september 2013

De "G" van...... GARGOYLE

Leuk, leuk, leuk! Met mijn "zangvogel' pagina heb ik de "alpha dictionary challenge" gewonnen bij de Craft Barn, mocht voor 20 pond aan spulletjes uitzoeken. Yippieyayee!! Superblij mee!! Op FB een like&share actie gewonnen bij Bron en co, mag volgende week zaterdag een gratis workshop volgen bij ze. En met Jonne's kaart ook nog 2 top 3 noteringen gehaald bij de "4Crafty Girlz Challenge" en bij "The Scrapper's Delight Challenges". Wat een bof he?!
Vandaag een pagina uit mijn Engels woordenboek waarmee ik weer meedoe bij The Craft Barn. Het was de letter "'G" dit keer, ik heb gekozen voor "Gargoyle".

 
De achtergrond heb ik gemaakt met gele en rode gelato's. Geprobeerd een soort aura van vuur te maken. Onderaan de pagina heb ik grove structuurpasta gemengd met zwarte acrylverf, dit gebruikt op een stencil met steenstructuur. Het voelt nu ook echt als steen aan. De Gargoyle is van Delicious Doodles, echt supermooi vind ik m. Heel gedetailleerd met schaduw enzo, heb er bijna niks aan hoeven doen.....



 
Ben benieuwd wat jullie er van vinden :)
 
Groetjes Annika
 
Met mijn Gargoyle wil ik meedoen aan de challenge bij The Craft Barn:
 

maandag 16 september 2013

Jonne 7 jaar

Vandaag een kaart die ik gemaakt heb voor de verjaardag van onze dochter. Op 18 augustus is ze 7 geworden. Maak tegenwoordig niet heel veel kaarten meer maar voor de verjaardagen van de kinderen (en mn moeder, een enkele vriendin & zus) nog zeker wel!
Today a card I made for our daughter's birthday. She turned 7 on the 18th of August. I don't make a lot of cards nowadays but for the birthdays of our children (and my mom, some special friends & my sister) I'll make one!


Heb er niet aan gedacht om ze voor de foto's even op een mooiere achtergrond te leggen... (zie ik nu pas). Het model van de kaart ben ik even kwijt, ik heb m al eens eerder gemaakt. Je kunt deze kaarten heel gemakkelijk wegzetten door de soort zig-zag die er in zit. Het papier is van BoekenVoordeel. Ze hebben er ook een bijpassende stempelset bij met dezelfde vlaggetjes en fietsen ed dan die op het papier te zien zijn. Heel leuk! De stempel is van Whimsy: Rose en Felix heet deze geloof ik. Ingekleurd met mijn Faber-castell potloden, hier en daar wat glitter gebruikt. En als ik eenmaal met glitter ga beginnen is het risico zo groot dat ik compleet doorsla en overal glitter ga gebruiken.... is dus ook gebeurd haha.... Op de bloemetjes, het vindertje, hartjes en ga zo maar door ;)
The paper is from a book-store in Holland, they also have matching stamps which are great! The stamp I used is from WhimsyStamps, I think this one is called "Rose and "Felix". I coloured it with my Faber-Castell pencils and used some glitter here and there. I tend to go a little crazy on the glitter once I start using it..... Even the little butterfly from Cheery Lynn designs....
 
 


 
En als detail nog een miniatuur-Felix.... Jonne was er gelukkig erg blij mee :) En ze heeft een superleuke dag gehad, 's ochtends eerst haar kinderfeestje en 's middags de rest... Flink verwend, maar dat hoort erbij!!
And of course a mini-felix... Luckily Jonne was very happy with it :) She had a great day, in the morning her party for all her girlsfriends and in the afternoon everybody else.... A busy day, with loads of presents but that's what birthdays are for, right?
 
Groetjes Annika
 
Deze kaart zet ik in voor de volgende challenges:
http://glitternsparklechallengeblog.blogspot.co.uk/2013/09/challenge-50.html
http://thatcraftplaceblog.blogspot.nl/2013/09/challenge-things-with-wings.html
http://ribbongirls.blogspot.nl/2013/09/september-colour-challenge.html

 

zaterdag 14 september 2013

De "z" van zangvogel (singing-bird)

vandaag heb ik een nieuwe pagina in mijn Engels woordenboek voor jullie. Bij de Craft Barn was de letter "z" aan de beurt, heel moeilijk om een geschikt engels woord te vinden.... En aangezien mijn woordenboek zowel E-N als N-E had, heb ik een nederlands woord gekozen :)
Zangvogel dus....

 
 
De achtergrond met gelato's, muziekpapier er onder. Het stencil van de tak met vogelkooitjes is van The Crafters Workshop. De stempeltjes heb ik ook ooit ergens gekocht :)
Volgende keer zal ik weer eens een kaartje posten, heb er laatst nog 1 gemaakt voor Jonne's 7e verjaardag!

Groetjes Annika

Met deze pagina wil ik meedoen bij de challenge van The Craft Barn:
http://thecraftbarnblog.blogspot.ca/2013/09/alpha-dictionary-challenge-letter-z.html